Drukwerk en print bij Druk Druk Drukst

Druk Druk Drukst is een full-service grafimediabedrijf in Houten, wij voorzien onze klanten van snelle levering met de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten drukwerk, waaronder visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, flyers, stickers, doordruksets, bureauleggers, kalenders, en geboortekaartjes, printen en kopiëren, digitaal drukwerk, fulfilment, met eigen vormgeving en dtp in huis, kortom te veel om op te noemen.

Briefpapier

Briefpapier is onmisbaar als het gaat om huisstijl producten. Laat daarom briefpapier met uw gegevens en logo drukken. Het briefpapier is verkrijgbaar in diktes van 80 tot 120 grams papier en verschillende papiersoorten waaronder lasergeschikt houtvrij offset of biotop (creme) papier. Gedrukt in Full Colour of uw eigen huisstijl (pms) kleuren.

Visitekaartjes

Een visitekaartje op zak mag niet ontbreken. Bij Druk Druk Drukst kunt u gemakkelijk visitekaartjes bestellen in verschillende formaten met ronde of rechte hoeken, staand of liggend of klapkaartjes, papiersoorten vanaf 250 grams tot aan 500 grams met of zonder laminaat of spot UV.

Enveloppen

Enveloppen zijn een onderdeel van uw communicatie. Of u nu op zoek bent naar onbedrukte of bedrukte enveloppen, bij ons bent u aan het goede adres. Bedrukt of onbedrukt, Van EA4 tot C5/6, met striplock- of gomsluiting en met of zonder venster… Allemaal geen probleem.

Brochures

Wilt u goed voor de dag komen met uw verhaal? Bestel dan geniete of garenloos gelijmde gebonden brochures, prima te gebruiken voor jaarverslagen en catalogi. Van 8 tot 64 pagina’s.

Verder zijn er nog de wire-o boekjes, brochures met een oogniet, of hardcover boeken. Allemaal snel leverbaar. En zit er heel veel haast bij? Levering is al mogelijk vanaf 1 werkdag!

Flyers en folders

Een eenvoudige folder of flyers straalt professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, beurs of evenement. Flyers (2 pagina’s) zijn er in diverse maten, papiersoorten, mat of glanzend, 1 of 2-zijdig bedrukt en leverbaar binnen 1 werkdag. Folders (4 pagina’s) met een enkele vouw, kunt u veel tekst en afbeeldingen kwijt, verkrijgbaar in verschillende formaten, staand, liggend of vierkant, mat of glanzend, tot 300 grams papier. Leverbaar vanaf 1 werkdag.

Geboortekaartjes

Een nieuw kindje verwelkomen is een fantastisch moment. En dat mag van de daken geschreeuwd worden.! Je zoekt je kaartje uit bij www.belarto.nl daar hebben ze hippe en originele geboortekaartjes voor jullie kleintje. De collectie bestaat uit unieke geboortekaartjes van retro tot klassiek, van stoer tot vintage. Wij bestellen de kaartjes voor jullie en geven indien gewenst er een persoonlijk tintje aan of we ontwerpen het kaartje helemaal zelf. Aan jullie de keuze! Gedrukt op materiaal van hoge kwaliteit. Bestel ze vandaag nog bij Drukdrukdrukst!

Bekijk hier onze brochure!

Let op mobiele gebruikers: Deze brochure is 44MB. Let op uw eigen databundel.

Interesse in dit product?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwste acties en nieuws!

Adresgegevens

Druk Druk Drukst
Leidekkersgilde 24
3994 XS Houten
info@drukdrukdrukst.nl
06 – 38 51 81 74

Meer weten?

U kunt ons bellen op 06 – 38 51 81 74 of mailen naar info@drukdrukdrukst.nl,
U ontvangt van ons direct bericht of staan u graag te woord!

Facebook

copyright © DrukDrukDrukst. Alle rechten voorbehouden. Privacy beleid | Cookie beleid

nl_NLDutch